ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΔΗΣ... η νεα γενια ειναι ηδη εδω!

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΔΗΣ - Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ SEA WORLD DIVING CENTER


Ο Δαμιανός Μαυροχωρίδης γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη. Σοβαρός και μεθοδικός και προσαρμοστικός ανάλογα την περίσταση.

Αρίστευσε σε όλη την μαθητική του πορεία και αυτό επιβραβεύτηκε ιδανικά με την εισαγωγή του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Σπούδασε μουσική, αρίστευσε στα Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με τον κλασσικό αθλητισμό συνεχίζοντας έως και σήμερα.

Από πολύ μικρή ηλικία, η σχέση του με την θάλασσα είχε διαμορφωθεί και ήταν μοναδική. Αρωγός σε αυτό και διαρκώς δίπλα του, ο πατέρας, φίλος αλλά και μετέπειτα δάσκαλος του, Κώστας Μαυροχωρίδη. Στην αρχή ως παιχνίδι, τα καλοκαίρια με το μικρό φουσκωτό, ο μικρός Δαμιανός εξερευνά το άγνωστο και η πρώτη του επαφή με την θάλασσα και την κατάδυση δεν αργεί να έρθει. Μία εμπειρία μοναδική που γρήγορα γίνεται πάθος, αγάπη, εξάρτηση, δεσμός που δεν θα λυθεί ποτέ.

Από πολύ μικρός λοιπόν ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη την αυτόνομη κατάδυση διπλά σε μεγάλους δάσκαλους Αθανάσιος Γλαρούδης PADI Course Director , Βασίλης Μιχαηλίδης PCI trainer, technical director Scubapro , Gilbert de Coriolis technical director global diving.

Είναι δευτεροετής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ομιλεί την αγγλική και γερμανική γλώσσα .

Καταδυτικές Σπουδές
• OWSI Instructor
• E.F.R. Instructor

Πιστοποιημένος για τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού από τη SCUBAPRO
Πιστοποιημένος από την P.S.I. (Professional Scuba Association) για οπτικό έλεγχο κυλίνδρων

Specialty Instructor των παρακάτω ειδικοτήτων της PADI:
1. Night diver
2. Underwater Navigator Instructor
3. Emergency Oxygen Provider Instructor
4. Deep diver Instructor
5. Dry suit Instructor
6. Search and Recovery Diver
7. Enriched Air Instructor

2019 -Copyright © Seaworld